iQdrive Schoonhoven

Rijschool Schoonhoven | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? Vertrouw op de jarenlange ervaring van iQdrive Schoonhoven!

Ieder jaar slagen ongeveer 20 leerlingen in Schoonhoven. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Schoonhoven, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Schoonhoven en doet daarbij plaatsen aan als De Hem, Nieuwpoort of Cabauw. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Bergambacht, Lopik en Gouda.

Onze rijinstructeur in Schoonhoven over iQdrive: "Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld."

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Schoonhoven zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Boris uit De Hem (bij Schoonhoven): "In 2018 werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij iQdrive kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde."

Wij zijn de beste rijschool in Schoonhoven

  • Een gratis proefles in Schoonhoven van circa één uur.
  • Je wordt thuis opgehaald in Schoonhoven!
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Stuur ons jouw gegevens. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles