iQdrive Schoonhoven

iQdrive | Rijschool Schoonhoven

Sta jij al strak van de adrenaline? Kies - net als 26.000+ anderen - voor iQdrive in Schoonhoven.

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 20 rijbewijzen. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Schoonhoven. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals De Hem, Nieuwpoort en Cabauw. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Bergambacht, Lopik of Gouda.

Onze rijinstructeur in Schoonhoven over iQdrive: "iQdrive betekent voor mij: slim je rijbewijs halen. Slim dat betekent drie dingen. Snel, goedkoop en veilig. Ik probeer het beste lespakket met jou samen te stellen, zodat jij flink bespaart op de kosten per les. Maar veiligheid staat hoog in het vaandel. Pas wanneer jij je 100% vertrouwd voelt achter het stuur, gaan we voor het roze pasje!"

Oud-leerlingen verspreiden in Schoonhoven en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Marretje uit Schoonhoven: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Het laagste uurtarief van Schoonhoven!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Laat je gegevens achter. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

284 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles