Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Schipluiden

Home > Rijschool locaties > Rijschool Schipluiden

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Schipluiden!?

Ieder jaar behalen 20 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

Onze instructeur in Schipluiden helpt jou het beste uit jezelf te halen! Hij rijdt overigens niet alleen in Schipluiden, maar ook in Oostbuurt, Maasland en Den Hoorn. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in VlaardingenDelft en Maassluis.

Onze rijinstructeur in Schipluiden over iQdrive: “Eén van de pluspunten van iQdrive is het feit dat kandidaten direct kunnen starten. Ook is het mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen een week het roze pasje. Wel is het dan belangrijk dat je een hele week vrij hebt, omdat er veel gelest wordt.”

Onze iQdrive-instructeur in Schipluiden is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Rosalie uit Schipluiden: “Mijn ouders hebben de rijopleiding voor mij uitgekozen. Zij zochten op internet en kwamen overal iQdrive tegen. Na één telefoontje verbond de klantenservice mij door met een instructeur, waarna ik een afspraak voor de proefles maakte. Inmiddels ben ik vier maanden in het bezit van een rijbewijs, en nog steeds helemaal gelukkig!”

Wij zijn de beste rijschool in Schipluiden

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Onze rijinstructeur uit Schipluiden haalt je bij iedere les op.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • De laagste prijs per rijles in Schipluiden.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Laat je gegevens achter. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles