iQdrive Schipluiden

Rijschool Schipluiden | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Schipluiden!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 20 jongeren hun rijbewijs in Schipluiden. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

De rijlessen in Schipluiden worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Schipluiden en doet daarbij plaatsen aan als Oostbuurt, Maasland of Den Hoorn. Vlaardingen, Delft en Maassluis zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Schipluiden over iQdrive: "Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. iQdrive bestaat nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Schipluiden. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!"

iQdrive in Schipluiden heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Cornelis uit Schipluiden: "Wanneer je in het bezit bent van je rijbewijs gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. De vrijheid is zo verademend!"

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Wij halen je thuis in Schipluiden op (en brengen je thuis).
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles