iQdrive Schipluiden

iQdrive | Rijschool Schipluiden

Fietsen ook zo zat? iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Schipluiden!

In 2018 hielpen we 20 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Schipluiden. iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

Onze instructeur in Schipluiden helpt jou het beste uit jezelf te halen! De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Oostbuurt, Maasland en Den Hoorn. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Schipluiden meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Vlaardingen, Delft en Maassluis.

Onze rijinstructeur in Schipluiden over iQdrive: "Kan je echt niet wachten om zelfstandig te rijden? Bij iQdrive kun je met het IQ spoedpakket in 5 dagen je rijbewijs halen. Go, go, go!"

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Anna uit Schipluiden: "Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij iQdrive gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. De eerste keer ben ik - door een domme fout - gezakt, maar iQdrive betaalde mijn herexamen, waar ik voor slaagde."

Nog steeds niet overtuigd?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Stuur ons jouw gegevens. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

284 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles