Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Schiedam

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Schiedam

Als je rijlessen gaat volgen bij een rijschool in Schiedam, dan weet je één ding zeker: je gaat alle verkeerssituaties tegenkomen. En dat is erg fijn, want zo kun je jezelf optimaal voorbereiden op je rijexamen. Met behulp van één van onze instructeurs leer jij in Schiedam alle kneepjes van het autorijden. Zo leer je niet alleen veilig, maar ook verantwoord gebruik te maken van de openbare weg.

Kosten van rijles in Schiedam

Een belangrijk aspect van het behalen van je rijbewijs is uiteraard hoeveel geld het je gaat kosten. Wij van iQdrive begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wilt zijn aan een rijschool. Daarom hanteren wij scherpe tarieven. Voor een gemiddeld persoon kost het pakket tussen de 1.700 en 2.000 euro in totaal. Wij zijn ervan overtuigd dat je in één keer zult slagen. Mocht dit je toch niet lukken, dan betalen wij jouw herexamen.

Kom lessen bij rijschool iQdrive

Bij iQdrive weten we hoe belangrijk het is om je rijbewijs te halen. Daarom stellen wij alles in het werk om jou ook daadwerkelijk te laten slagen. We betalen niet alleen je herexamen, maar je kunt bij ons ook een gratis tussentijdse toets doen en online een gratis theoriecursus volgen. Je wordt altijd thuis opgehaald door onze instructeur en je rijdt in een mooie Volkswagen.

Vul het formulier p deze pagina in voor een gratis proefles, of vul ons contactformulier in als je nog vragen hebt. Bellen kan naar 010 – 341 63 71. Wij staan je graag te woord!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles