iQdrive | Rijschool Schiedam

Sta jij al strak van de adrenaline? Bij iQdrive in Schiedam weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

In 2018 hielpen we 40 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Schiedam. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Schiedam. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Schiedam? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Kerkbuurt, Pernis en Vlaardingen. Vlaardingen, Rotterdam en Rhoon zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Schiedam over iQdrive: “Jaarlijks gebeuren er ongelofelijk veel ongelukken waarbij jongeren betrokken zijn. Dat vind ik vreselijk om te horen. Mijn rijlessen draaien daarom niet alleen om op tijd doorschakelen en bochten perfect nemen, maar vooral om veilig rijden.”

Oud-leerlingen in Schiedam hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Am uit Schiedam: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij iQdrive kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Ook dit is rijschool iQdrive Schiedam:

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Onze rijinstructeur uit Schiedam haalt je bij iedere les op.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Schiedam en omgeving? Laat je gegevens achter. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles