iQdrive | Rijschool Schiedam

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Schiedam!!

In 2018 kregen maar liefst 40 jongvolwassenen hun rijbewijs in Schiedam. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Schiedam verzorgt. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Kerkbuurt, Pernis en Vlaardingen. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Vlaardingen, Rotterdam en Rhoon.

Onze rijinstructeur in Schiedam over iQdrive: "Kan je echt niet wachten om zelfstandig te rijden? Bij iQdrive kun je met het IQ spoedpakket in 5 dagen je rijbewijs halen. Go, go, go!"

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Casper uit Schiedam: “Bij iQdrive bepaal je zelf hoelang je erover doet om je rijbewijs te behalen. Een spoed pakket, een normaal pakket of een plus pakket? Ik had door mijn ziekte toch wat meer lessen nodig buiten mijn pakket om. Bij veel rijscholen ga je dan meer betalen voor de losse lessen, maar bij iQdrive was dat niet het geval. Ik kon gemakkelijk wat lessen bijboeken tot mijn praktijk examen.“

Ook dit is rijschool iQdrive Schiedam:

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Schiedam!
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Stuur ons jouw gegevens. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles