Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Scheemda

Home > Rijschool locaties > Rijschool Scheemda

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Stap achter het stuur bij iQdrive in Scheemda!

Vorig jaar slaagden 20 leerlingen in Scheemda in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

De rijlessen in Scheemda worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Niet alleen inwoners uit Scheemda, maar ook mensen uit Winschoten, Midwolda of Nieuw Scheemda haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in WinschotenZuidbroek en Oude Pekela.

Onze rijinstructeur in Scheemda over iQdrive: “De dag dat ik mijn rijbewijs haalde, staat me nog helder voor de geest. Dat is toch één van de mooiste momenten uit je leven. Als instructeur bij iQdrive maak ik dit moment elke keer opnieuw mee, maar dan voor mijn leerlingen. Elke keer dat een leerling slaagt, geeft dat een heerlijk gevoel.”

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Scheemda, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Hoogklimmer uit Scheemda: “Op 17,5-jarige leeftijd ben ik al gestart met lessen bij mijn instructeur in Scheemda. Ik was exact 18 jaar toen ik mijn rijbewijs ophaalde bij het gemeentehuis. Apetrots was ik! En nog steeds.”

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Het laagste uurtarief van Scheemda!
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Scheemda en omgeving? Vul het formulier in. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles