Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Schagen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Schagen

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Schagen.

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 70 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Schagen en omstreken.

De rijlessen in Schagen worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Schagen, maar ook in Haringhuizen, Groenveld en Barsingerhorn. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als HeerhugowaardAlkmaar en Den Helder.

Onze rijinstructeur in Schagen over iQdrive: “Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Schagen, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Schagen is nog veel mooier dan je denkt!”

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Schagen zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Centen uit Schagen: “Ik kon op mijn 16,5 jaar oud al beginnen met lessen. Op mijn achttiende verjaardag kon ik daardoor direct zelfstandig naar school crossen, terwijl als mijn vrienden nog moesten beginnen met lessen.”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
 • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Ben jij de volgende Max Verstappen? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles