iQdrive Schagen

iQdrive | Rijschool Schagen

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? iQdrive rijdt ook in Schagen!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 70 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Schagen. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Schagen. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Schagen ook in Haringhuizen, Groenveld en Barsingerhorn. Heerhugowaard, Alkmaar en Den Helder behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Schagen over iQdrive: “Je krijgt zoveel verschillende leerlingen in je lesauto. Dat maakt het werken bij iQdrive tof. De ene leerling is daadkrachtig en wil graag snel leren. De andere leerling vindt autorijden nog heel spannend en neemt er liever wat meer tijd voor. Jij wordt gewaardeerd en krijgt daardoor een les op maat!”

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Schagen. Micha uit Schagen: "Ik kende iQdrive voor de tijd niet, maar ik geef een dikke plus aan mijn instructeur. Na het invullen van het proefrijlesformulier op de website kreeg ik vrij snel een belletje. Ik kon diezelfde week nog starten. Super geregeld!"

Veilig op weg in Schagen dankzij iQdrive

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Ben jij onze volgende leerling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles