Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Sassenheim en Voorhout

Home > Rijschool locaties > Rijschool Sassenheim en Voorhout

IQdrive is als rijschool werkzaam door heel Nederland. Ook in Sassenheim zijn wij actief. Wil jij je rijbewijs op een snelle en goedkope manier halen? Dan kunnen wij je verder helpen.

Omdat wij onze rijlessen aanbieden in de vorm van lespakketten, weet je precies waar je aan toe bent. Bij ons betaal je dan ook alleen maar voor je rijlessen en je eerste examen. Een proefles en eventuele herexamens zijn allemaal gratis bij ons!

Benieuwd geworden? Je kunt in het formulier rechts een gratis proefles aanvragen!

Rijschool Voorhout en Sassenheim

Ook in Voorhout is IQdrive actief! Voorhout ligt vlakbij Sassenheim en tijdens het lessen zal er door allebei de plaatsen worden gereden. Dit doe je samen met een instructeur. Bij IQdrive ben je verzekerd van een vaste instructeur. Het voordeel hiervan is dat je ontspannen auto kunt rijden. Daarnaast wordt ook je voortgang goed in de gaten gehouden. Tijdens de rijlessen van IQdrive in Voorhout weet je precies hoe je er voor staat.

Proefles plannen in Voorhout of Sassenheim

Wil je graag volgende week nog starten met een proefles? Vul dan het formulier in rechts op de pagina. Een proefles kost eenmalig € 39,-. Neem je een lespakket af bij iQdrive? Dan krijg je je proefles gratis.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles