iQdrive Sassenheim

Rijschool Sassenheim | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. 1,2,3, GO! Bij iQdrive Sassenheim! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

We hielpen in Sassenheim in 2018 ruim 40 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Sassenheim en omstreken.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Sassenheim. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Voorhout, Warmond of Lisse? Dan komt hij je thuis ophalen! iQdrive rijdt door heel het land, ook in Oegstgeest, Noordwijk of Leiden.

Onze rijinstructeur in Sassenheim over iQdrive: "Iedereen herinnert zich dat moment dat hij of zij slaagde voor zijn rijexamen. Ik vind het fantastisch dat ik dit - als rij-instructeur - van dichtbij meemaak. Iedere dag weer."

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Sassenheim uitblinkt met een percentage van 100%! Rosalie uit Sassenheim: "Als ik iQdrive met één woord moet omschrijven? Dan kies ik voor 'snel'. Ik kon namelijk direct starten en koos toen voor een spoedopleiding. Binnen twee weken was ik geslaagd, ook omdat ik al mijn theorie had gehaald. Dat heb ik mede te danken aan mijn rijinstructeur."

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Woon je in de uithoek van Sassenheim, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Nergens in Sassenheim betaal je minder voor een rijles.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles