iQdrive Ruurlo

Rijschool Ruurlo | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Ruurlo!?

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Ruurlo ongeveer 80 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Ruurlo, want wij hebben daar een eigen instructeur. Vanuit Ruurlo verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als De Bruil, De Haar en Brinkmanshoek. In omliggende plaatsen zoals Zelhem, Lochem en Groenlo hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Ruurlo over iQdrive: “iQdrive is werkelijk anders dan andere rijscholen waar ik heb gewerkt. Er is hier veel meer ruimte voor fouten en veel minder druk op slagen, zowel voor de instructeurs als pupillen."

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Joris uit Ruurlo: "Ik ben niet de makkelijkste leerling. Gelukkig had mijn instructeur gigantisch veel geduld met mij. Zonder hem was het nooit gelukt!"

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Wil jij lessen in Ruurlo en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles