Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Rucphen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Rucphen

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! In Rucphen is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

In 2018 ontvingen 10 jongens en meiden hun roze pasje in Rucphen. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Rucphen en omgeving.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Rucphen? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Schijf, Bosschenhoofd en Sprundel. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in RoosendaalOudenbosch en Etten-Leur.

Onze rijinstructeur in Rucphen over iQdrive: “Ik ben nog steeds net zo waanzinnig enthousiast als mijn leerling slaagt als mij mijn eerste leerling die zijn papiertje haalde.”

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Rucphen dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Dikstaal uit Rucphen: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij iQdrive heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Rucphen? Laat je gegevens achter. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles