iQdrive Rucphen

Rijschool Rucphen | iQdrive

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Rucphen!?

Er gingen ruim 10 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Rucphen. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Rucphen en omstreken.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Rucphen, krijgt een eigen instructeur. Niet alleen inwoners uit Rucphen, maar ook mensen uit Schijf, Bosschenhoofd of Sprundel haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Rucphen meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Roosendaal, Oudenbosch en Etten-Leur.

Onze rijinstructeur in Rucphen over iQdrive: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Rucphen geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

Oud-leerlingen in Rucphen hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Bente uit Schijf: "Ik kom niet uit Rucphen, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!"

Veilig op weg in Rucphen dankzij iQdrive

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Rucphen geen punt!
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles