iQdrive Rucphen

Rijschool Rucphen | iQdrive

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool? Maak een rijdende start bij iQdrive Rucphen!

In Rucphen hebben we in 2018 ongeveer 10 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Rucphen en omstreken.

De rij-instructeur in Rucphen stoomt jou in een mum van tijd klaar. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Schijf, Bosschenhoofd of Sprundel? Dan komt hij je thuis ophalen! In Roosendaal, Oudenbosch en Etten-Leur rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Rucphen over iQdrive: We werken met z'n allen hard om de veiligste rijschool van Nederland te worden. Anticiperen is daarbij heel belangrijk. En we zoeken juist drukke gebieden op, zodat studenten geconfronteerd worden met onoverzichtelijke situaties op de weg. Dat maakt hen betere automobilisten."

Onze instructeur in Rucphen is één van de meest populaire instructeurs. Jorn uit Rucphen: "Ik ga graag stappen met mijn vrienden uit Schijf. Nu kan ik wel eens bobben en dat vind ik best leuk om te doen. Zij betalen voor mij de drankjes en ik lach twee keer zo hard om de domme acties van vrienden. iQdrive - en vooral mijn instructeur - bedankt!"

Waarom rijschool iQdrive Rucphen?

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Klaar om te starten met lessen in Rucphen? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles