Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Rotterdam

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Rotterdam

Op zoek naar de beste autorijschool in Rotterdam? In Rotterdam leer je als geen ander autorijden. Door de goede mix van goed aangelegde wegen, smalle straatjes, bruggen, stoplichten en soms drukke verkeer wordt je tijdens het volgen van rijlessen bij iQdrive perfect voorbereid op je praktijkexamen bij het CBR. Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Rotterdam en start deze week nog met het halen van je rijbewijs bij rijschool iQdrive.

Autorijlessen in Rotterdam

iQdrive is onbetwist één van de grootste rijscholen van Nederland. Jaarlijks slagen duizenden leerlingen doordat zij hebben gekozen om hun rijlessen te volgen bij iQdrive in Rotterdam. Onze ervaren rij-instructeurs nemen tijdens de autorijlessen alle tijd om jou de fijne kneepjes van het autorijden te leren. Vind je fileparkeren of de hellingproef een lastige manoeuvre? Geen enkel probleem, dan oefenen we dat net zo lang totdat jij zelfverzekerd je praktijkexamen kunt starten. Vraag vandaag nog een proefles aan en dan nemen wij direct contact met je op om je eerste rijles in te plannen.

Een rijschool in elke regio van Rotterdam

Rotterdam is groot en toch vind je iQdrive overal, dus ook in Rotterdam Noord, Oost, Zuid en West! Tijdens de rijlessen in Rotterdam zul je om gewend te raken aan het drukke verkeer regelmatig van Noord naar Zuid rijden. Daarnaast ga je uiteraard ook oefenen op de snelweg. Wist je trouwens dat autorijschool iQdrive in de omgeving van Rotterdam meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals Barendrecht, Hoogvliet, Ridderkerk, Schiedam en Vlaardingen. Af en toe zul je ook de volgende leerling ophalen in andere plaatsen rondom Rotterdam, dus kun jij ook gelijk oefene in andere gebieden. Rijschool iQdrive vind je in ieder uithoek van Rotterdam.

De beste rijschool van Rotterdam – iQdrive

Op zoek naar de beste rijschool van Rotterdam? Die heb je gevonden! Bij iQdrive lessen dagelijks honderden leerlingen en slagen meestal in één keer. Uiteraard kan het wel eens voorkomen dat je niet in één keer slaagt. Geen probleem! Want wij betalen je herexamen en je persoonlijke rij-instructeur zal extra hard met je oefenen zodat je zeker de tweede keer slaagt. Een goede rijschool in Rotterdam onderscheidt zich door kwalitatieve rijlessen en die vind je bij iQdrive.

Goedkope rijschool in Rotterdam

Hard gespaard voor het halen van je rijbewijs en ben je op zoek naar een goedkope rijschool? Wij begrijpen als geen ander dat jij je spaargeld goed wilt gebruiken en het liefst nog wat geld overhoudt voor het kopen van een auto. Bij iQdrive vind je goedkope rijlessen en scherp geprijsde lespakketten. Je kunt je rijbewijs halen op je eigen tempo of gebruiken maken van onze spoedcursus. Met de spoedcursus kun je versneld in 5 tot 13 dagen je rijbewijs halen in Rotterdam. Cool toch? Want bij rijschool iQdrive slaag je sowieso voor je rijbewijs.

Wil je meer weten over onze rijschool in Rotterdam of over de kosten van een rijbewijs? Neem contact met ons op of bekijk onze lespakketten.

Let op: iQdrive geeft uitsluitend autorijlessen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles