iQdrive | Rijschool Rotterdam

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Sla je slag bij iQdrive in Rotterdam, waar je deze week nog kunt beginnen!

In Rotterdam hebben we in 2018 ongeveer 30 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Onze rijinstructeur in Rotterdam heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Overigens lest hij naast Rotterdam ook in naburige plaatsen als Barendrecht, Capelle aan den IJssel en Capelle-West. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Schiedam, Capelle aan den IJssel of Bergschenhoek.

Onze rijinstructeur in Rotterdam over iQdrive: "Wat ik zo mooi vind aan het beroep van rij-instructeur is dat ik veel in contact kom met jonge mensen. Iedereen is anders en dat zorgt voor afwisselende gesprekken. Voor mij geen saaie kantoorbaan, ik ga graag de weg op met mijn iQdrive-auto. Ik hoop dit vak nog vele jaren uit te mogen oefenen."

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Laurens uit Rotterdam: "Er zijn veel verschillende rijscholen. Bij drie rijscholen heb ik een proefles afgenomen. Met mijn instructeur was er direct een klik. Bedankt voor de fijne tijd."

Veilig op weg in Rotterdam dankzij iQdrive

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Rotterdam en omgeving? Laat je gegevens achter. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles