iQdrive | Rijschool Roosendaal

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. iQdrive rijdt ook in Roosendaal!

50 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Roosendaal tegen een scherp tarief. Niet alleen inwoners uit Roosendaal, maar ook mensen uit Visdonk, Kruisstraat of Het Hoekske haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Rucphen, Oud Gastel en Oudenbosch zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Roosendaal over iQdrive: "Woon jij in Roosendaal? De kans is groot dat je mij krijgt als rijinstructeur. Mijn schema is heel flexibel, dus leerlingen kunnen 's ochtends vroeg of 's avonds laat lessen en dat zeven dagen in de week. Ik beloof je dat ik je de mooiste (en moeilijkste) autowegen in de omgeving van Roosendaal laat zien, zodat je helemaal voorbereid bent als je straks je rijbewijs in bezit hebt!"

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Roosendaal, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Hannah uit Roosendaal: “Ik was het openbaar vervoer enorm zat. Eindelijk had ik een goede stok achter de deur om rijlessen te gaan volgen! Ik kwam iQdrive op internet tegen en was direct enthousiast. Nu heb ik mijn papiertje binnen en ben ik nooit meer afhankelijk van de tram en metro. Heerlijk!”

Waarom rijschool iQdrive Roosendaal?

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Woon je in de uithoek van Roosendaal, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

225 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles