Rijschool Roosendaal | iQdrive

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Bij iQdrive Roosendaal! haal jij binnen no time je papiertje!

Ieder jaar behalen 50 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Roosendaal tegen een scherp tarief. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Visdonk, Kruisstraat en Het Hoekske. Rucphen, Oud Gastel en Oudenbosch behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Roosendaal over iQdrive: “Ik ben nog steeds net zo waanzinnig enthousiast als mijn leerling slaagt als mij mijn eerste leerling die zijn papiertje haalde."

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Roosendaal. Famke uit Roosendaal: "Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive."

De kwaliteit van iQdrive in Roosendaal

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Wij halen je thuis in Roosendaal op (en brengen je thuis).
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Roosendaal en omgeving? Laat je gegevens achter. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles