Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Roggel

Home > Rijschool locaties > Rijschool Roggel

Wil jij straks in je eigen auto van Roggel naar Heythuysen of Heythuysen cruisen? Rijschool iQdrive helpt jou in Roggel veilig en snel op weg.

Ieder jaar behalen 50 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Roggel en omgeving.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Roggel, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Roggel en doet daarbij plaatsen aan als Heythuysen, Leveroy of Nunhem. In HeythuysenHaelen en Horn rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Roggel over iQdrive: “Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Roggel geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen.”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Roggel. Boerboom uit Roggel: “Mijn instructeur van iQdrive wist alles op zo’n simpele manier uit te leggen, dat alles meteen duidelijk was en ik de handelingen direct onthield!”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Woon je in de uithoek van Roggel, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Roggel voor jou reserveren? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles