Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Roermond

Home > Rijschool locaties > Rijschool Roermond

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? iQdrive rijdt ook in Roermond!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 30 jongeren hun rijbewijs in Roermond. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

De rij-instructeur in Roermond stoomt jou in een mum van tijd klaar. Niet alleen inwoners uit Roermond, maar ook mensen uit Herten, De Weerd of Lerop haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in HornHaelen of Roggel.

Onze rijinstructeur in Roermond over iQdrive: “Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. iQdrive bestaat nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Roermond. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!”

Onze iQdrive-instructeur in Roermond is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Verschoor uit Roermond: “iQdrive heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!”

Wij zijn de beste rijschool in Roermond

 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
 • Rij in de nieuwst auto’s met de laatste snufjes.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles