iQdrive | Rijschool Roermond

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Zoek niet verder! Kies voor iQdrive Roermond!, de rijschool met de meeste ervaring van Nederland!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 30 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Roermond. Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Roermond heeft?

Roermond is het werkgebied van onze instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Roermond ook in Herten, De Weerd en Lerop. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Horn, Haelen of Roggel.

Onze rijinstructeur in Roermond over iQdrive: "Eén van de pluspunten van iQdrive is het feit dat kandidaten direct kunnen starten. Ook is het mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen een week het roze pasje. Wel is het dan belangrijk dat je een hele week vrij hebt, omdat er veel gelest wordt."

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Roermond die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Laurens uit Roermond: “Ik zag heel erg tegen het praktijk examen op. Daardoor heb ik de dag voor het officiële examen nog een keer goed geoefend met mijn rij-instructeur. We deden net alsof het de echte examendag was. Door de goede begeleiding ben ik de dag erna geslaagd!"

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Een gratis proefles in Roermond van circa één uur.
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Roermond geen punt!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Neem contact op met één van onze instructeurs. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles