iQdrive Roelofarendsveen

Rijschool Roelofarendsveen | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Roelofarendsveen!!

Onze instructeurs hebben in 2018 40 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Roelofarendsveen te bemachtigen. Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Roelofarendsveen heeft?

Roelofarendsveen is het werkgebied van onze instructeur. Naast Roelofarendsveen rijdt hij ook in Ter Aar, Nieuwveen en zelfs in Lisse. In omliggende plaatsen zoals Leimuiden, Nieuw-Vennep en Sassenheim hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Roelofarendsveen over iQdrive: "Ben je al zenuwachtig voor je eerste les? Dat is helemaal niet gek! Ik en mijn collega's weten je meteen op je gemak te stellen."

Onze iQdrive-instructeur in Roelofarendsveen is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Noor uit Roelofarendsveen: “Mijn instructeur heeft mij geweldig geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Vlak voordat ik examen moest doen, hebben we nog een rondje gereden. Tijdens het afrijden, reden we een groot deel van de route die ik kort daarvoor nog had gedaan. Echt super, want daar kende ik nog precies de verkeerssituatie.”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Roelofarendsveen te kiezen!

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Klaar om te starten met lessen in Roelofarendsveen? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles