iQdrive Roelofarendsveen

Rijschool Roelofarendsveen | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Roelofarendsveen.

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 40 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Roelofarendsveen en omstreken.

Onze instructeur rijdt in Roelofarendsveen. Hij rijdt tevens in de regio van Roelofarendsveen en doet daarbij plaatsen aan als Ter Aar, Nieuwveen of Lisse. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Leimuiden, Nieuw-Vennep of Sassenheim.

Onze rijinstructeur in Roelofarendsveen over iQdrive: "Eén van de pluspunten van iQdrive is het feit dat kandidaten direct kunnen starten. Ook is het mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen een week het roze pasje. Wel is het dan belangrijk dat je een hele week vrij hebt, omdat er veel gelest wordt."

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Faye uit Roelofarendsveen: “Mijn instructeur heeft mij geweldig geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Vlak voordat ik examen moest doen, hebben we nog een rondje gereden. Tijdens het afrijden, reden we een groot deel van de route die ik kort daarvoor nog had gedaan. Echt super, want daar kende ik nog precies de verkeerssituatie.”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Een gratis proefles in Roelofarendsveen van circa één uur.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Wil jij lessen in Roelofarendsveen en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles