Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Rijswijk

Home > Rijschool locaties > Rijschool Rijswijk

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Stap in de lesauto bij iQdrive Rijswijk!

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 50 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. Het hoogste slagingspercentage van Rijswijk ging in 2018 naar iQdrive!

Onze rijinstructeur in Rijswijk heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Vanuit Rijswijk verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Wateringen, Nootdorp en Poeldijk. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Den HaagDelft en Kwintsheul.

Onze rijinstructeur in Rijswijk over iQdrive: “Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan iQdrive: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis.”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Madelief uit Rijswijk: “iQdrive heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Wij halen je thuis in Rijswijk op (en brengen je thuis).
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
 • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Neem contact op met één van onze instructeurs. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles