iQdrive Rijswijk

iQdrive | Rijschool Rijswijk

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Wij van iQdrive Rijswijk helpen je graag zo snel mogelijk op weg!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 50 jongeren hun rijbewijs in Rijswijk. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Rijswijk en omstreken.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Rijswijk. Naast Rijswijk rijdt hij ook in Wateringen, Nootdorp en zelfs in Poeldijk. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Den Haag, Delft en Kwintsheul.

Onze rijinstructeur in Rijswijk over iQdrive: "Jongeren helpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje is waar mijn hart ligt. Ik vind het prachtig om te zien hoe gemotiveerd mijn leerlingen zijn. Met veel plezier help ik ze bij het leren beheersen van de auto en het veilig navigeren over de weg. Elke keer als dat lukt, ben ik trots op de leerling én op mezelf."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Sander uit Rijswijk: "Dankzij iQdrive ben ik eindelijk over mijn faalangst heen! Mijn instructeur was de rust zelve, precies wat ik nodig had!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Rijswijk geen punt!
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • De laagste prijs per rijles in Rijswijk.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Neem contact op met één van onze instructeurs. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles