iQdrive Rijswijk

iQdrive | Rijschool Rijswijk

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Rijswijk!?

Rijswijk en omstreken heeft er in 2018 zo'n 50 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Rijswijk en omgeving.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Rijswijk. Woon je in Wateringen, Nootdorp of Poeldijk? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Rijswijk met andere instructeurs in plaatsen als Den Haag, Delft en Kwintsheul.

Onze rijinstructeur in Rijswijk over iQdrive: “In mijn kwart eeuw als instructeur heb ik een grote diversiteit aan leerlingen gezien. Ik weet hierdoor iedereen een persoonlijk en passend leertraject te bieden."

Onze iQdrive-instructeur in Rijswijk is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Wout uit Rijswijk: "Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!"

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Laat wat van je horen! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles