Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Rijssen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Rijssen

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Rijssen!?

Rijssen en omstreken heeft er in 2018 zo’n 10 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Rijssen.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Rijssen. Niet alleen inwoners uit Rijssen, maar ook mensen uit Zuna, Enter of Ligtenberg haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Op zoek naar een instructeur in HoltenNijverdal of Almelo? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Rijssen over iQdrive: “Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld.”

Leerlingen van iQdrive in Rijssen raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Steinman uit Rijssen: “Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Rijssen.”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Rijssen te kiezen!

 • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
 • Woon je in Rijssen? Dan word je thuis opgehaald.
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
 • Prima slagingspercentage in Rijssen dankzij unieke lesmethode.
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Klaar om te starten met lessen in Rijssen? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles