Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Ridderkerk

Home > Rijschool locaties > Rijschool Ridderkerk

Is het eindelijk zover dat je mag gaan lessen? Maar weet je nog niet welke rijschool in Ridderkerk je moet kiezen? Kies voor IQdrive en profiteer van de vele gratis voordelen. Tevens behaal je bij IQdrive voor een betaalbare prijs je rijbewijs en kun je zelfstandig en veilig de weg op.

Waarom IQdrive

Onze rijschool in Ridderkerk zorgt ervoor dat jij goed leert autorijden en binnen een korte periode je rijbewijs kunt halen.  Bij IQdrive kun je je rijbewijs al binnen 5, 8, 11 of 13 dagen behalen, maar daarnaast kun je ook kiezen voor een rijopleiding tussen de 4 en 8 weken.

Het slagingspercentage ligt bij IQdrive erg hoog, omdat wij ernaar streven dat onze cursisten in één keer slagen. Lukt dit onverwachts toch niet, dan krijg je je herexamen gratis. Omdat een rijbewijs best wat geld kost, is het bij onze rijschool in Ridderkerk mogelijk om in termijn te betalen. Zo ben je niet in één keer al je spaargeld kwijt, maar kun je in termijn van maximaal 7 maanden je rijbewijs afbetalen.

Lespakketten rijschool Ridderkerk

Aan de hand van een gratis proefles die je bij ons af kunt nemen, wordt jouw lespakket samengesteld. Tijdens deze proefles kijken we hoe je de auto onder controle hebt en schatten we het aantal benodigde lessen voor jou in. Zo weet je van tevoren wat jouw rijbewijs gaat kosten. Het fijne aan iQdrive is dat er geen wachttijden zijn en je per direct kunt starten met lessen.

Contact

Wil jij ook direct starten met lessen en profiteren van de vele voordelen die onze rijschool in Ridderkerk jou kan bieden? Vraag dan nu hiernaast een gratis proefles aan en haal je rijbewijs bij IQdrive.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles