iQdrive Ridderkerk

iQdrive | Rijschool Ridderkerk

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er deze week nog achter! Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Ridderkerk!

2018 liet iQdrive zo'n 70 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Ridderkerk. Hij rijdt tevens in de regio van Ridderkerk en doet daarbij plaatsen aan als Kinderdijk, Rijsoord of Wevershoek. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Heerjansdam, Hendrik Ido-Ambacht en Krimpen aan den IJssel.

Onze rijinstructeur in Ridderkerk over iQdrive: “iQdrive is werkelijk anders dan andere rijscholen waar ik heb gewerkt. Er is hier veel meer ruimte voor fouten en veel minder druk op slagen, zowel voor de instructeurs als pupillen."

Oud-leerlingen verspreiden in Ridderkerk en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Owen uit Ridderkerk: “Bij iQdrive bepaal je zelf hoelang je erover doet om je rijbewijs te behalen. Een spoed pakket, een normaal pakket of een plus pakket? Ik had door mijn ziekte toch wat meer lessen nodig buiten mijn pakket om. Bij veel rijscholen ga je dan meer betalen voor de losse lessen, maar bij iQdrive was dat niet het geval. Ik kon gemakkelijk wat lessen bijboeken tot mijn praktijk examen.“

Veilig op weg in Ridderkerk dankzij iQdrive

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Woon je in de uithoek van Ridderkerk, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Ridderkerk.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles