iQdrive Ridderkerk

iQdrive | Rijschool Ridderkerk

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Vertrouw op de jarenlange ervaring van iQdrive Ridderkerk!

In 2018 ontvingen 70 jongens en meiden hun roze pasje in Ridderkerk. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Ridderkerk 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Ridderkerk en omgeving.

iQdrive Ridderkerk selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Ridderkerk, dus ook in plaatsen als Kinderdijk, Rijsoord of Wevershoek. In omliggende plaatsen zoals Heerjansdam, Hendrik Ido-Ambacht en Krimpen aan den IJssel hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Ridderkerk over iQdrive: “Of ik het niet zat wordt, dagelijks in de auto zitten? Nee, het is juist super leuk! Jij bent anders dan de volgende leerling en dat maakt het heel leuk. Geen enkele rit is hetzelfde.”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Ridderkerk uitblinkt met een percentage van 100%! Leon uit Ridderkerk: “Ik schoof mijn rijbewijs maar voor me uit, omdat ik bang was om in de lesauto te stappen. Ik heb geen moment spijt dat ik me op een dapper moment toch heb aangemeld bij iQdrive! Het viel reuze mee en de instructeur stelde me zo op mijn gemak dat ik nu met alle plezier achter het stuur stap.”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Nergens in Ridderkerk betaal je minder voor een rijles.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Ridderkerk voor jou reserveren? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles