Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Rhoon

Home > Rijschool locaties > Rijschool Rhoon

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Rhoon!

We hielpen in Rhoon in 2018 ruim 90 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

Rhoon is het werkgebied van onze instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Poortugaal, Albrandswaard en . iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Oud-BeijerlandHeinenoord en Mijnsheerenland.

Onze rijinstructeur in Rhoon over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Rhoon zit zelfs op een 9,3! Bellers uit Rhoon: “Niet alleen ik, maar ook mijn ouders waren erg tevreden met iQdrive! Zij hadden rechtstreeks contact met mijn instructeur!”

Ben jij de volgende coureur in spé?

 • Ga voor een gratis proefles!
 • Wij halen je thuis in Rhoon op (en brengen je thuis).
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
 • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles