Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Rhenen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Rhenen

Op zoek naar de beste rijschool? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Rhenen: rijschool iQdrive.

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 60 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! iQdrive is snel gegroeid in Rhenen, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Rhenen verzorgt. Niet alleen inwoners uit Rhenen, maar ook mensen uit Kesteren, Elst of Opheusden haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in KesterenLienden of Wageningen.

Onze rijinstructeur in Rhenen over iQdrive: “Alle rijinstructeurs bij iQdrive zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Rhenen? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Rhenen zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. van Zijp uit Rhenen: “Ik bepaal nu iedere zaterdagavond zelf hoe laat ik naar huis ga! Ik vind het geen probleem om te bobben voor mijn vrienden!”

Nog steeds niet overtuigd?

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
 • Start direct met lessen in Rhenen. Je hoeft niet te wachten.
 • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles