iQdrive Rhenen

Rijschool Rhenen | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Rhenen. Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Rhenen!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 60 jongeren hun rijbewijs in Rhenen. Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Rhenen heeft?

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Rhenen. Hij rijdt in een straal van 10 km om Rhenen, dus ook in plaatsen als Kesteren, Elst of Opheusden. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Kesteren, Lienden en Wageningen.

Onze rijinstructeur in Rhenen over iQdrive: "Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Daantje uit Rhenen: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Waarom rijschool iQdrive Rhenen?

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Rhenen voor jou reserveren? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles