iQdrive Rhenen

iQdrive | Rijschool Rhenen

Sta jij al strak van de adrenaline? Kies - net als 26.000+ anderen - voor iQdrive in Rhenen.

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Rhenen in 2018 voor dat 60 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

iQdrive Rhenen selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt overigens niet alleen in Rhenen, maar ook in Kesteren, Elst en Opheusden. Op zoek naar een instructeur in Kesteren, Lienden of Wageningen? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Rhenen over iQdrive: "Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode."

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Nova uit Rhenen: "Als ik iQdrive met één woord moet omschrijven? Dan kies ik voor 'snel'. Ik kon namelijk direct starten en koos toen voor een spoedopleiding. Binnen twee weken was ik geslaagd, ook omdat ik al mijn theorie had gehaald. Dat heb ik mede te danken aan mijn rijinstructeur."

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Wij halen je thuis in Rhenen op (en brengen je thuis).
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Het laagste uurtarief van Rhenen!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Klaar om te starten met lessen in Rhenen? Neem contact op met één van onze instructeurs. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles