Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Reusel

Home > Rijschool locaties > Rijschool Reusel

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? Bij iQdrive in Reusel haal je gegarandeerd je rijbewijs.

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 90 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Reusel. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Kippereind, De Hoek en Voorste Heikant. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Reusel met andere instructeurs in plaatsen als ValkenswaardTilburg en Eindhoven.

Onze rijinstructeur in Reusel over iQdrive: “Wat ik zo mooi vind aan het beroep van rij-instructeur is dat ik veel in contact kom met jonge mensen. Iedereen is anders en dat zorgt voor afwisselende gesprekken. Voor mij geen saaie kantoorbaan, ik ga graag de weg op met mijn iQdrive-auto. Ik hoop dit vak nog vele jaren uit te mogen oefenen.”

Leerlingen uit Reusel spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Riphagen uit Reusel: “Afgelopen zomer heb ik met vrienden een roadtrip gemaakt door Spanje. Twee dagen voor vertrek had ik eindelijk mijn papiertje. Dat was nooit gelukt zonder de spoedcursus van iQdrive.”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
 • De laagste prijs per rijles in Reusel.
 • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Laat wat van je horen! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles