iQdrive Reusel

Rijschool Reusel | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Reusel!!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 90 jongeren hun rijbewijs in Reusel. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Reusel en omstreken.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Reusel, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Reusel, dus ook in plaatsen als Kippereind, De Hoek of Voorste Heikant. In Valkenswaard, Tilburg en Eindhoven rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Reusel over iQdrive: “Benieuwd in hoeveel lessen jij je rijbewijs kunt behalen? Tijdens de eerste les - de proefles - kijken we samen hoe goed het al gaat. Hebben we een klik? (wat ik natuurlijk wel verwacht :-)) Dan spreken we de hoeveelheid lessen af voor je lespakket. Heb je nog andere vragen? Ik beantwoord ze allemaal!”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Reusel uitblinkt met een percentage van 100%! Mirthe uit Reusel: "Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Reusel."

Alle pluspunten opgesomd:

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Reusel geen punt!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Stuur ons jouw gegevens. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles