Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Renesse

Home > Rijschool locaties > Rijschool Renesse

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Dan is iQdrive Renesse! de perfecte match voor jou!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Renesse ongeveer 70 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Renesse tegen een scherp tarief. Onze rij-instructeur komt overal: Renesse, Noordwelle, Ellemeet en Haamstede. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als ZierikzeeOuddorp en Stellendam.

Onze rijinstructeur in Renesse over iQdrive: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij iQdrive in Renesse kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

Leerlingen uit Renesse spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Prudon uit Renesse: “Zojuist heb ik een nieuwe auto gekocht, die ik aan al mijn familie en vrienden heb geshowd. Doordat de kosten voor mijn rijbewijs bij iQdrive meevielen, kon ik direct een tweedehands auto aanschaffen.”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

 • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
 • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
 • Prima slagingspercentage in Renesse dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles