iQdrive Renesse

iQdrive | Rijschool Renesse

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Renesse.

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 70 rijbewijzen. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Renesse en omstreken.

iQdrive Renesse selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt overigens niet alleen in Renesse, maar ook in Noordwelle, Ellemeet en Haamstede. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Zierikzee, Ouddorp en Stellendam.

Onze rijinstructeur in Renesse over iQdrive: “Flexibele werktijden, maar wel aandacht voor een goede prestatie. Dat is wat mij, maar ook iQdrive kenmerkt. Ik streef ernaar om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten behalen! De ene leerling heeft hier iets meer tijd en rust voor nodig dan de andere leerling.”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Renesse uitblinkt met een percentage van 100%! Kai uit Renesse: "Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Renesse."

Veilig op weg in Renesse dankzij iQdrive

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Renesse geen punt!
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Hoog slagingspercentage in Renesse.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Neem contact op met één van onze instructeurs. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles