iQdrive Renesse

Rijschool Renesse | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? Start dan vliegensvlug bij iQdrive Renesse!!

Wist je dat in 2018 maar liefst 70 leerlingen slaagden in Renesse en omliggende dorpen. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Renesse.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Renesse, want wij hebben daar een eigen instructeur. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Noordwelle, Ellemeet of Haamstede? Dan komt hij je thuis ophalen! iQdrive rijdt door heel het land, ook in Zierikzee, Ouddorp of Stellendam.

Onze rijinstructeur in Renesse over iQdrive: “Jaarlijks gebeuren er ongelofelijk veel ongelukken waarbij jongeren betrokken zijn. Dat vind ik vreselijk om te horen. Mijn rijlessen draaien daarom niet alleen om op tijd doorschakelen en bochten perfect nemen, maar vooral om veilig rijden.”

Oud-leerlingen verspreiden in Renesse en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Ivar uit Renesse: “Wil je gezellige en goede lessen, dan is het rijden met de iQdrive-instructeur uit Renesse een aanrader. Hij maakte altijd grapjes tussendoor, waardoor het lessen voor mij heel relaxt was. Als er een keer iets niet lukte, konden we er samen om lachen."

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Je wordt thuis opgehaald in Renesse!
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles