Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Raamsdonksveer

Home > Rijschool locaties > Rijschool Raamsdonksveer

Droom jij over Formule1 wagens? Of coole cabrio’s? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Raamsdonksveer!

In 2018 ontvingen 50 jongens en meiden hun roze pasje in Raamsdonksveer. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Onze rijinstructeur in Raamsdonksveer heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij rijdt tevens in de regio van Raamsdonksveer en doet daarbij plaatsen aan als De Laan, Geertruidenberg of Raamsdonk. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in DongenBreda of Waalwijk.

Onze rijinstructeur in Raamsdonksveer over iQdrive: “In de vijf jaar die ik bij iQdrive werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen.”

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Raamsdonksveer zit zelfs op een 9,3! Ederer uit Raamsdonksveer: “Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout.”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Soms zit het afrijden tegen… iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
 • Start direct met lessen in Raamsdonksveer. Je hoeft niet te wachten.
 • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.

Klaar om te starten met lessen in Raamsdonksveer? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles