iQdrive Raamsdonksveer

iQdrive | Rijschool Raamsdonksveer

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Bij iQdrive Raamsdonksveer! haal jij binnen no time je papiertje!

In 2018 hielpen we 50 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Raamsdonksveer. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Onze instructeur in Raamsdonksveer helpt jou het beste uit jezelf te halen! Ook wanneer je in De Laan, Geertruidenberg of Raamsdonk woont, komt hij je thuis ophalen. In Dongen, Breda en Waalwijk rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Raamsdonksveer over iQdrive: "iQdrive betekent voor mij: slim je rijbewijs halen. Slim dat betekent drie dingen. Snel, goedkoop en veilig. Ik probeer het beste lespakket met jou samen te stellen, zodat jij flink bespaart op de kosten per les. Maar veiligheid staat hoog in het vaandel. Pas wanneer jij je 100% vertrouwd voelt achter het stuur, gaan we voor het roze pasje!"

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Raamsdonksveer dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Kirsten uit Raamsdonksveer: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Woon je in de uithoek van Raamsdonksveer, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles