iQdrive Raamsdonksveer

Rijschool Raamsdonksveer | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Raamsdonksveer.

Raamsdonksveer en omstreken heeft er in 2018 zo'n 50 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

De rij-instructeur in Raamsdonksveer stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt overigens niet alleen in Raamsdonksveer, maar ook in De Laan, Geertruidenberg en Raamsdonk. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Dongen, Breda en Waalwijk.

Onze rijinstructeur in Raamsdonksveer over iQdrive: "De gemiddelde leerling slaagt binnen 30 lessen. Ik probeer je zoveel mogelijk op de echte situatie voor te bereiden. Zo moet je op het eind bijvoorbeeld zonder navigatie van A naar B rijden. Dat gaat helemaal goedkomen!"

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. No uit Raamsdonksveer: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

De kwaliteit van iQdrive in Raamsdonksveer

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Raamsdonksveer geen punt!
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Raamsdonksveer!
  • Hoog slagingspercentage in Raamsdonksveer.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Stuur ons jouw gegevens. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles