iQdrive Raalte

iQdrive | Rijschool Raalte

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Raalte!

Ieder jaar slagen ongeveer 60 leerlingen in Raalte. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

iQdrive Raalte geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Heeten, Broekland en Wesepe. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Wijhe, Olst of Deventer.

Onze rijinstructeur in Raalte over iQdrive: “Je wilt natuurlijk in zo min mogelijk lessen dat felbegeerde papiertje behalen! Dat had ik vroeger ook. Dat kan alleen best wat stress en druk geven. Ik zorg ervoor dat jij helemaal op je gemakt bent. We nemen de tijd die jij nodig hebt.“

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Raalte zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Dion uit Raalte: “Het leukste aan mijn rijlessen vond ik dat ik stroopwafels kreeg als ik een nieuwe vaardigheid onder de knie had. Zoiets simpels motiveerde mij enorm om keihard mijn best te doen. Ik denk dat het mede door de stroopwafels is dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive.”

Nog steeds niet overtuigd?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Onze rijinstructeur uit Raalte haalt je bij iedere les op.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Ben jij onze volgende leerling? Neem contact op met één van onze instructeurs. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles