iQdrive Putten

iQdrive | Rijschool Putten

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Vertrouw op de jarenlange ervaring van iQdrive Putten!

Ieder jaar behalen 20 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Putten. Overigens lest hij naast Putten ook in naburige plaatsen als Krachtighuizen, Halvinkhuizen en Bijsteren. In Ermelo, Nijkerk en Stroe rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Putten over iQdrive: "Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Putten zit zelfs op een 9,3! Damian uit Putten: "Ik kom net terug van De Efteling. Ik ben een echte pretpark-verslaafde. Vandaar dat ik blij ben dat ik nu mijn rijbewijs heb, zodat ik regelmatig naar de verschillende parken in Duitsland, België en Nederland kan reizen. Alleen dit jaar heb ik er al 32 bezocht. Dat had ik niet kunnen doen zonder auto."

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Een gratis proefles in Putten van circa één uur.
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles