iQdrive Putten

iQdrive | Rijschool Putten

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Bij iQdrive in Putten ben je aan het juiste adres.

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 20 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

Onze instructeur in Putten helpt jou het beste uit jezelf te halen! De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Krachtighuizen, Halvinkhuizen en Bijsteren. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Ermelo, Nijkerk of Stroe.

Onze rijinstructeur in Putten over iQdrive: "Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan iQdrive: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis."

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Pim uit Putten: “Wil je gezellige en goede lessen, dan is het rijden met de iQdrive-instructeur uit Putten een aanrader. Hij maakte altijd grapjes tussendoor, waardoor het lessen voor mij heel relaxt was. Als er een keer iets niet lukte, konden we er samen om lachen."

De kwaliteit van iQdrive in Putten

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • De laagste prijs per rijles in Putten.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Stuur ons jouw gegevens. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles