Rijschool Purmerend | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Purmerend. In Purmerend is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 70 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Purmerend, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt in een straal van 10 km om Purmerend, dus ook in plaatsen als Purmerbuurt, Zuidoostbeemster of Kwadijk. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Edam, Volendam en De Rijp.

Onze rijinstructeur in Purmerend over iQdrive: “De meeste voldoening haal ik uit het feit dat ik elke dag leerlingen help om beter te rijden dan de vorige keer. Door specifieke aandachtspunten per les te gebruiken, ontwikkel je jezelf op alle vlakken tot een verantwoorde weggebruiker. Daar draag ik met alle plezier mijn steentje aan bij.”

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Ivy uit Purmerend: "Wanneer je in het bezit bent van je rijbewijs gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. De vrijheid is zo verademend!"

Waarom rijschool iQdrive Purmerend?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Woon je in de uithoek van Purmerend, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Nergens in Purmerend betaal je minder voor een rijles.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Klaar om te starten met lessen in Purmerend? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles