iQdrive | Rijschool Purmerend

Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto naar school rijden? Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Purmerend!!

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 70 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

iQdrive Purmerend geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Ook wanneer je in Purmerbuurt, Zuidoostbeemster of Kwadijk woont, komt hij je thuis ophalen. Edam, Volendam en De Rijp zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Purmerend over iQdrive: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Purmerend en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij iQdrive."

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Purmerend. Vaj uit Purmerend: "Niet alleen ik, maar ook mijn ouders waren erg tevreden met iQdrive! Zij hadden rechtstreeks contact met mijn instructeur!"

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Purmerend!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Stuur ons jouw gegevens. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles