Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Oudenbosch

Home > Rijschool locaties > Rijschool Oudenbosch

Fietsen ook zo zat? Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij iQdrive Oudenbosch!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 20 jongeren hun rijbewijs in Oudenbosch. 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Oudenbosch van 70 procent!

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Oudenbosch. Niet alleen inwoners uit Oudenbosch, maar ook mensen uit Standdaarbuiten, Stampersgat of Oud Gastel haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Oud GastelRucphen en Roosendaal.

Onze rijinstructeur in Oudenbosch over iQdrive: “Het voordeel van rij-instructeur zijn is dat ik mijn eigen tijden bepaal. Veel leerlingen willen ’s avonds of in het weekend lessen. Dat is geen probleem, en bij iQdrive zonder extra kosten.”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Oudenbosch. Groenhuisen uit Oudenbosch: “Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Oudenbosch.”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Oudenbosch geen punt!
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Oudenbosch? Vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles