iQdrive Oudenbosch

Rijschool Oudenbosch | iQdrive

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool? Bij iQdrive Oudenbosch! haal jij binnen no time je papiertje!

2018 was iQdrive goed voor 20 extra weggebruikers! iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Oudenbosch, want wij hebben daar een eigen instructeur. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Standdaarbuiten, Stampersgat of Oud Gastel? Dan komt hij je thuis ophalen! We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Oud Gastel, Rucphen en Roosendaal. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Oudenbosch over iQdrive: “Je wilt natuurlijk in zo min mogelijk lessen dat felbegeerde papiertje behalen! Dat had ik vroeger ook. Dat kan alleen best wat stress en druk geven. Ik zorg ervoor dat jij helemaal op je gemakt bent. We nemen de tijd die jij nodig hebt.“

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Elize uit Oudenbosch: "Ik kom net terug van De Efteling. Ik ben een echte pretpark-verslaafde. Vandaar dat ik blij ben dat ik nu mijn rijbewijs heb, zodat ik regelmatig naar de verschillende parken in Duitsland, België en Nederland kan reizen. Alleen dit jaar heb ik er al 32 bezocht. Dat had ik niet kunnen doen zonder auto."

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Wij halen je thuis in Oudenbosch op (en brengen je thuis).
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Het laagste uurtarief van Oudenbosch!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Laat wat van je horen! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles