iQdrive Oudenbosch

iQdrive | Rijschool Oudenbosch

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij iQdrive Oudenbosch!

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 20 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Oudenbosch en omstreken.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Oudenbosch zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Standdaarbuiten, Stampersgat en Oud Gastel. In omliggende plaatsen zoals Oud Gastel, Rucphen en Roosendaal hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Oudenbosch over iQdrive: "Als instructeur van iQdrive houd ik van een babbeltje maken, maar weet ik mijn pupillen ook te wijzen op hun fouten. Bij iQdrive les je daardoor nooit langer dan nodig is!"

Oud-leerlingen in Oudenbosch hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Adam uit Oudenbosch: “We wilde met onze vriendengroep dolgraag eens met de auto naar Frankrijk op vakantie. Nu hoeven we geen dure vliegtickets meer te kopen, want ik ben sinds deze maand geslaagd! De vakantie naar Frankrijk staat al ingepland en ik stap uiteraard achter het stuur. Zin in!”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Woon je in de uithoek van Oudenbosch, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Oudenbosch!
  • Hoog slagingspercentage in Oudenbosch.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Oudenbosch? Vul het formulier in. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles