Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Oude-Tonge

Home > Rijschool locaties > Rijschool Oude-Tonge

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? Kies net als 26.000+ anderen voor iQdrive in Oude-tonge.

Wist je dat iQdrive jaarlijks 2 laat afrijden én slagen in Oude-tonge. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Oude-tonge. Hij rijdt in een straal van 10 km om Oude-tonge, dus ook in plaatsen als Nieuwe-Tonge, Achthuizen of Den Bommel. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in SommelsdijkSteenbergen of Hellevoetsluis.

Onze rijinstructeur in Oude-tonge over iQdrive: “Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld.”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Koolhaas uit Oude-tonge: “Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek op zo’n korte termijn niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!”

Ben jij de volgende coureur in spé?

 • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
 • De laagste prijs per rijles in Oude-tonge.
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of ’s avonds te lessen.
 • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles