Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Ouddorp

Home > Rijschool locaties > Rijschool Ouddorp

Sta jij al strak van de adrenaline? Zoek niet verder! Kies voor iQdrive Ouddorp!, de rijschool met de meeste ervaring van Nederland!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 60 jongeren hun rijbewijs in Ouddorp. 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Ouddorp van 70 procent!

Onze instructeur rijdt in Ouddorp. Hij rijdt tevens in de regio van Ouddorp en doet daarbij plaatsen aan als Oostdijk, Goedereede of Havenhoofd. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in StellendamHellevoetsluis en Renesse.

Onze rijinstructeur in Ouddorp over iQdrive: “Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik iQdrive. Niet alleen krijg je in Ouddorp de allerleukste rij-instructeur als je voor iQdrive kiest *knipoog* maar daarnaast heeft iQdrive fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie.”

De instructeur in Ouddorp weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Ijben uit Ouddorp: “Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive.”

Ben jij de volgende coureur in spé?

 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
 • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Ouddorp.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles