Rijschool Ouddorp | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Ouddorp: rijschool iQdrive.

Vorig jaar slaagden 60 leerlingen in Ouddorp in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Ouddorp 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Ouddorp en omgeving.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Ouddorp, krijgt een eigen instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Ouddorp ook in Oostdijk, Goedereede en Havenhoofd. In Stellendam, Hellevoetsluis en Renesse rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Ouddorp over iQdrive: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Ouddorp geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

Leerlingen van iQdrive in Ouddorp raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Brecht uit Oostdijk: "Ik kom niet uit Ouddorp, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Ouddorp? We halen je thuis op!
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles