Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Oud Gastel

Home > Rijschool locaties > Rijschool Oud Gastel

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Stap in de lesauto bij iQdrive Oud-gastel!

We hielpen in Oud-gastel in 2018 ruim 10 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Oud-gastel, krijgt een eigen instructeur. Onze rij-instructeur komt overal: Oud-gastel, Gastelsveer, Stampersgat en Kuivezand. Wil je rijlessen volgen in OudenboschRoosendaal of Rucphen, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Oud-gastel over iQdrive: “Alle rijinstructeurs bij iQdrive zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Oud-gastel? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Tibben uit Oud-gastel: “Ik schoof mijn rijbewijs maar voor me uit, omdat ik bang was om in de lesauto te stappen. Ik heb geen moment spijt dat ik me op een dapper moment toch heb aangemeld bij iQdrive! Het viel reuze mee en de instructeur stelde me zo op mijn gemak dat ik nu met alle plezier achter het stuur stap.”

Alle pluspunten opgesomd:

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Onze rijinstructeur uit Oud-gastel haalt je bij iedere les op.
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Laat je gegevens achter. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles