iQdrive Oud Gastel

iQdrive | Rijschool Oud Gastel

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Oud Gastel!!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 10 jongeren hun rijbewijs in Oud Gastel. iQdrive is snel gegroeid in Oud Gastel, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Onze instructeur rijdt in Oud Gastel. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Gastelsveer, Stampersgat en Kuivezand. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Oudenbosch, Roosendaal of Rucphen.

Onze rijinstructeur in Oud Gastel over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Oud Gastel zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Sytse uit Oud Gastel: "Eindelijk mijn rijbewijs! Nou ja, eindelijk... Met iQdrive had ik mijn papiertje binnen no time!"

6 keiharde feiten:

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Onze rijinstructeur uit Oud Gastel haalt je bij iedere les op.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • De laagste prijs per rijles in Oud Gastel.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Oud Gastel? Neem contact op met één van onze instructeurs. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles