iQdrive Oud Gastel

iQdrive | Rijschool Oud Gastel

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij iQdrive Oud Gastel!

Ieder jaar slagen ongeveer 10 leerlingen in Oud Gastel. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

De lessen in Oud Gastel worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt in een straal van 10 km om Oud Gastel, dus ook in plaatsen als Gastelsveer, Stampersgat of Kuivezand. Wil je rijlessen volgen in Oudenbosch, Roosendaal of Rucphen, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Oud Gastel over iQdrive: "Als ik je één tip mag meegeven: kies voor een instructeur waar jij je op je gemak voelt. Je zult immers vele uren met hem of haar doorbrengen. Met een leuke instructeur slaag je veel sneller."

Oud-leerlingen in Oud Gastel hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Maatje uit Oud Gastel: "Ik bepaal nu iedere zaterdagavond zelf hoe laat ik naar huis ga! Ik vind het geen probleem om te bobben voor mijn vrienden!"

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Woon je in Oud Gastel? Dan word je thuis opgehaald.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Oud Gastel? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles