iQdrive Oud-Beijerland

iQdrive | Rijschool Oud-Beijerland

Kun je niet wachten om te beginnen met rijlessen? Start vandaag nog bij iQdrive Oud-Beijerland!

Er gingen ruim 50 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Oud-Beijerland. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Oud-Beijerland. Hij rijdt overigens ook in Greup, Goidschalxoord en Reedijk. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Mijnsheerenland, Heinenoord of Rhoon.

Onze rijinstructeur in Oud-Beijerland over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Onze instructeur in Oud-Beijerland is één van de meest populaire instructeurs. Jill uit Oud-Beijerland: “Wat was ik trots toen mijn ouders voor het eerst bij mij instapte, in plaats van dat ik bij hen instapte! Ik heb iets langer over mijn rijbewijs gedaan, maar ben dolblij dat ik geslaagd ben dankzij de goede lessen van mijn instructeur.”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Onze rijinstructeur uit Oud-Beijerland haalt je bij iedere les op.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • De laagste prijs per rijles in Oud-Beijerland.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Stuur ons jouw gegevens. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles