iQdrive Oud-Beijerland

iQdrive | Rijschool Oud-Beijerland

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Oud-Beijerland!

Ieder jaar slagen ongeveer 50 leerlingen in Oud-Beijerland. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

Onze instructeur rijdt in Oud-Beijerland. Hij werkt niet alleen in Oud-Beijerland, maar rijdt ook in Greup, Goidschalxoord en zelfs in Reedijk. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Mijnsheerenland, Heinenoord en Rhoon.

Onze rijinstructeur in Oud-Beijerland over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Oud-Beijerland die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Jinthe uit Oud-Beijerland: "Ik ben in 2018 bij iQdrive gaan lessen, terwijl ik pas dit jaar hoefde te betalen. Op het moment dat ik rijles deed, was ik werkloos, maar ik kon wel ergens anders beginnen, maar daar had ik een rijbewijs voor nodig. Nu heb ik een baan als postbode en kan ik daarnaast mijn rijles afbetalen. Dank je wel, iQdrive}!

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Klaar om te starten met lessen in Oud-Beijerland? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles