iQdrive | Rijschool Oss

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Sla je slag bij iQdrive in Oss, waar je deze week nog kunt beginnen!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 40 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Oss. Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Oss heeft?

De lessen in Oss worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt overigens ook in Het Wild, Benedeneind en Boveneind. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Beneden-Leeuwen, Uden of Tiel.

Onze rijinstructeur in Oss over iQdrive: “Alle rijinstructeurs bij iQdrive zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma - het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Oss? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Jacobus uit Oss: “Bij iQdrive bepaal je zelf hoelang je erover doet om je rijbewijs te behalen. Een spoed pakket, een normaal pakket of een plus pakket? Ik had door mijn ziekte toch wat meer lessen nodig buiten mijn pakket om. Bij veel rijscholen ga je dan meer betalen voor de losse lessen, maar bij iQdrive was dat niet het geval. Ik kon gemakkelijk wat lessen bijboeken tot mijn praktijk examen.“

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Laat wat van je horen! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles