iQdrive | Rijschool Oss

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! In Oss is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

In 2018 ontvingen 40 jongens en meiden hun roze pasje in Oss. Het hoogste slagingspercentage van Oss ging in 2018 naar iQdrive!

Onze instructeur in Oss helpt jou het beste uit jezelf te halen! Hij rijdt in een straal van 10 km om Oss, dus ook in plaatsen als Het Wild, Benedeneind of Boveneind. In omliggende plaatsen zoals Beneden-Leeuwen, Uden en Tiel hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Oss over iQdrive: "Eén van de pluspunten van iQdrive is het feit dat kandidaten direct kunnen starten. Ook is het mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen een week het roze pasje. Wel is het dan belangrijk dat je een hele week vrij hebt, omdat er veel gelest wordt."

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Indy uit Oss: “Wil je gezellige en goede lessen, dan is het rijden met de iQdrive-instructeur uit Oss een aanrader. Hij maakte altijd grapjes tussendoor, waardoor het lessen voor mij heel relaxt was. Als er een keer iets niet lukte, konden we er samen om lachen."

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Stuur ons jouw gegevens. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles