Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Oostburg

Home > Rijschool locaties > Rijschool Oostburg

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? 1,2,3, GO! Bij iQdrive Oostburg! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

Ieder jaar slagen ongeveer 90 leerlingen in Oostburg. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

Onze instructeur rijdt in Oostburg. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Oostburg, dus ook in plaatsen als Maaidijk, Oostburgsche Brug of De Munte. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Oostburg meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in VlissingenOost-Souburg en Middelburg.

Onze rijinstructeur in Oostburg over iQdrive: “Sommige leerlingen vinden het fijn om meerdere keren per week te lessen. Andere lessen liever eenmaal per week. Wanneer je meerdere lessen in de week neemt kun je in een kortere periode je rijbewijs al behalen. In overleg met mij kunnen we bekijken hoeveel lessen je per week of maand wilt nemen. Hoe sneller de lessen op elkaar volgen, hoe beter je het autorijden onder de knie krijgt.”

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Oostburg zijn velen te spreken. Spendel uit Oostburg: “Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

Ben jij de volgende coureur in spé?

 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • Woon je in de uithoek van Oostburg, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Het laagste uurtarief van Oostburg!
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Oostburg voor jou reserveren? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles