iQdrive Oostburg

iQdrive | Rijschool Oostburg

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Oostburg!!

Ieder jaar slagen ongeveer 90 leerlingen in Oostburg. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Oostburg zo snel mogelijk aan een roze pasje. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Maaidijk, Oostburgsche Brug of De Munte? Dan komt hij je thuis ophalen! In Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Oostburg over iQdrive: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Oostburg en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij iQdrive."

Oud-leerlingen verspreiden in Oostburg en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Nout uit Oostburg: “Niet kunnen autorijden terwijl je kinderen hebt, is soms best lastig. Je kunt niet even op de koffie bij je zus. Ik heb me toch maar ingeschreven voor het volgen van autorijlessen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik kan nu eindelijk lekker met de kinderen een dagje op stap.”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Wij halen je thuis in Oostburg op (en brengen je thuis).
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Stuur ons jouw gegevens. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles