Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Olst

Home > Rijschool locaties > Rijschool Olst

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Olst!

In 2018 kregen maar liefst 10 jongvolwassenen hun rijbewijs in Olst. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Olst. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Onze instructeur in Olst helpt jou het beste uit jezelf te halen! Ook wanneer je in Teuge, Posterenk of Wilp woont, komt hij je thuis ophalen. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook WijheRaalte of Deventer.

Onze rijinstructeur in Olst over iQdrive: “Sommige leerlingen vinden het fijn om meerdere keren per week te lessen. Andere lessen liever eenmaal per week. Wanneer je meerdere lessen in de week neemt kun je in een kortere periode je rijbewijs al behalen. In overleg met mij kunnen we bekijken hoeveel lessen je per week of maand wilt nemen. Hoe sneller de lessen op elkaar volgen, hoe beter je het autorijden onder de knie krijgt.”

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Olst. Bleijenberg uit Olst: “Ik was best wel gespannen voor de proefles, maar mijn instructeur zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Na 24 lessen slaagde ik in

Ga jij voor goud?

 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Olst geen punt!
 • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Stuur ons jouw gegevens. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles