iQdrive Olst

iQdrive | Rijschool Olst

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Kies dan voor de beste rijschool van Olst: iQdrive Olst!

Olst en omstreken heeft er in 2018 zo'n 10 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Wie gaat lessen bij iQdrive in Olst, krijgt een eigen instructeur. Niet alleen inwoners uit Olst, maar ook mensen uit Teuge, Posterenk of Wilp haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. In Wijhe, Raalte en Deventer rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Olst over iQdrive: "Het voordeel van rij-instructeur zijn is dat ik mijn eigen tijden bepaal. Veel leerlingen willen 's avonds of in het weekend lessen. Dat is geen probleem, en bij iQdrive zonder extra kosten."

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Olst. Siem uit Olst: “Ik zag heel erg tegen het praktijk examen op. Daardoor heb ik de dag voor het officiële examen nog een keer goed geoefend met mijn rij-instructeur. We deden net alsof het de echte examendag was. Door de goede begeleiding ben ik de dag erna geslaagd!"

Wij zijn de beste rijschool in Olst

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Nergens in Olst betaal je minder voor een rijles.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Olst en omgeving? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles